Zoektocht naar vermiste Nederlandse vrouwen in Panama nog zonder resultaat

De zoektocht naar de twee vermiste Nederlandse vrouwen in Panama heeft nog geen resultaat opgeleverd. Kris Kremers en Lisanne Froon worden sinds dinsdag vermist. Ze zijn in Panama op Spaans te leren en waren een wandeltocht gaan maken. Hulpverleners zijn een ravijn afgedaald. Daarnaast speuren ze de jungle van Panama af met jeeps, honden en een helikopter.

Zondag beslissen de Panamese autoriteiten of de zoekactie moet worden veranderd. Vijf jaar geleden verdween de toen 29-jarige Britse Alex Humprey in hetzelfde dorp Boquete. In 2009 vertrok hij voor een toeristische wandeling, maar keerde nooit terug. Ook bij hem startten de Panamese autoriteiten een grootscheepse zoekactie, mar leverde geen resultaat op. Naast de Nederlandse vrouwen wordt ook gezocht naar een Panamese studente van 18 jaar oud, die sinds 4 april wordt vermist. Ze werd voor het laatst gezien in een winkel in een stad op 35 kilometer van Boquete.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>