Colofon

Wereldnieuws.blog.nl is een blog met het laatste nieuws uit de hele wereld. De redactie is in handen van Erik Feenstra. Wereldnieuws werd in april 2011 gelanceerd. Het je tips, nieuws of iets spannends te melden? Mail dan naar [email protected]

 

Over de redacteur:

Erik Feenstra behaalde in december 2003 het diploma Journalistiek bij de LOI. Sinds 2007 is hij als freelance webredacteur verbonden aan blog.nl. Erik was oorspronkelijk danser; hij studeerde in 1979 af aan de Scapino Dans Academie in Amsterdam, danste  in de jaren 80 van de vorige eeuw in grote musicaltheaters in Wenen en Berlijn, kwam in 1989 definitief terug naar Nederland en geeft sindsdien klassieke, jazzballet –en show/musicallessen.

 

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende titels en het aantal breidt nog steeds uit. Aan het eind van 2008 trok het netwerk 2,2 miljoen bezoekers per maand.

 

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist en heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931.