Storm houdt in meerdere landen Europa huis

De storm die Nederland vandaag in haar greep had, heeft ook huisgehouden in meerdere landen in Europa. In Duitsland zijn vier doden te betreuren en is het treinverkeer volledig stilgelegd. In België kwam een vrouw om het leven en waaide een deel van het dak van een skipiste. In Antwerpen is een aantal huizen ontruimd nadat eer een boom op was neergekomen.

Parken en begraafplaatsen in Brussel en Antwerpen werden vanwege vallende takken gesloten. Ook in Italië is door de storm een persoon om het leven gekomen. In grote delen van Engeland viel de stroom uit. Naast flinke windstoten had Groot-Brittannië overlast door sneeuw. In Schotland viel zo’n 25 centimeter sneeuw en op wegen naar het noorden kwamen automobilisten vast te zitten. Veel scholen in Noord-Engeland, Schotland en Wales bleven gesloten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>