Antwerpen: twee doden door instorten gebouw

In Antwerpen is maandag aan het eind van de avond een gebouw op de Paardenmarkt na een explosie ingestort. Tenminste veertien mensen raakten gewond, van wie vijf ernstig en één in kritieke toestand. In de loop van de nacht vonden hulpdiensten twee dode personen.

De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. De politie heeft geen aanwijzingen voor een terroristische aanslag. Het pand is volledig ingestort en twee aanpalende panden zijn onbewoonbaar verklaard.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>