Paus spreekt angst uit voor kernoorlog

Paus Franciscus heeft zijn angst voor een kernoorlog uitgesproken. ‘We staan op de rand, één stap verwijderd van een nucleaire ramp’, zei hij tegen de pers in een vliegtuig richting Chili. ‘Eén incident is genoeg om dingen in gang te zetten.’ De paus waarschuwde al eerder voor het nucleaire gevaar.

Hij ging in het vliegtuig niet in op het valse alarm dat dit weekend op Hawaii werd afgegeven. Dat leidde tot paniek onder de bevolking, bang als ze waren voor een aanval van Noord-Korea.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>