Duitsland: tientallen scholieren gewond door busongeluk

In Duitsland zijn dinsdag door een ernstig ongeluk met een schoolbus tientallen scholieren gewond geraakt. Tien van hen zijn er ernstig aan toe; vijf van hen lopen levensgevaar. In de plaats Eberbach, ten oosten van Mannheim in de deelstaat Baden-Württemberg, reed de bus tegen de muur van een huis.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De bus zou meerdere auto’s hebben geraakt en daarna tegen de uur zijn geknald. Volgens lokale media reed de bus te hard. De gewonde kinderen zijn naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. De niet gewonde kinderen en ouders zijn opgevangen in een buurthuis.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>