Nederlandse vrouwen nog steeds spoorloos in Panama

Twee jonge Nederlandse vrouwen van 21 en 22 jaar worden vermist in Panama. Ze zijn er om de taal te leren en zouden bij lokale gezinnen logeren. Dinsdag gingen ze een wandeling maken in de omgeving van de stad Boquete in Panama. Sindsdien is niets meer van ze vernomen. De Nederlandse ambassadeur in Panama, Wiebe de Boer, meldde vandaag dat de zoekactie tot nu toe nog steeds niets heeft opgeleverd.

De familie heeft een Facebook-pagina aangemaakt. Het gebied waar ze gingen wandelen, geldt als niet gevaarlijk. Verdwalen zou amper mogelijk zijn, omdat er maar één weg omhoog en omlaag loopt. In een groot gebied zijn flyers verspreid met foto’s van de twee: de 22-jarige Lisanne Froon en de 21-jarige Kris Kremers. Tientallen mensen die het gebied goed kennen, zijn op zoek naar de twee vermiste vrouwen. Daarnaast is er ook een helikopter ingezet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>