Japanse valt van Niagara Watervallen

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Zondagavond is een 19-jarige studente uit Japan is van de Niagara Watervallen naar beneden gevallen. Vermoedelijk hing ze te ver over de reling naast de Horseshoe Falls (de waterval heeft de vorm van een hoefijzer), om het schouwspel beter te kunnen bekijken. Toen ze haar evenwicht verloor, viel ze in het snelstromende water en stortte 54 meter omlaag.

Van haar lichaam ontbreekt tot nu toe elk spoor: gevreesd wordt dat ze is verdronken.  Wel vonden duikers maandag het stoffelijk overschot van nog onbekende man. De Niagara Watervallen zijn de grootste ter wereld en liggen op de grens van Canada en de Verenigde Staten, tussen Lake Erie en Lake Ontario. Het is een geliefde plek voor vakanties en daarnaast Amerika’s Honymoon-spot nummer 1, met accomodaties te over voor pasgetrouwde stellen.  

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>