Al-Qaida zweert wraak om dood Bin Laden

Al-Qaida zweert wraak om de dood van hun leider Osama bin Laden. Op verschillende radicale sites roept de organisatie moslims in Pakistan op om tegen Amerikanen in opstand te komen. En passant bevestigen zij de dood van Bin Laden: daarmee nemen ze de Amerikaanse president Obama een zorg uit handen: het wel of niet vrijgeven van foto’s van een dode Bin laden. Jihadisten roepen nu op tot het doden van Obama als wraak op de dood van Bin Laden.

 

Het terreurnetwerk zegt op de sites dat zijn dood ‘niet voor niets is geweest’ en dat het blijft doorgaan met aanvallen op de VS en zijn bondgenoten. Intussen hebben de Amerikanen veel waardevolle informatie over al-Qaida en consorten in handen, sinds ze na de bestorming van de villa in Pakistan computers, dvd’s en documenten hebben buitgemaakt. Op grond van het materiaal zijn al een behoorlijk aantal arrestaties in Pakistan verricht van mensen die contacten met de bewoners van de villa hadden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>