Verdachte schietpartij Burlington na klopjacht van 24 uur opgepakt

Na een klopjacht van 24 uur heeft de politie een man opgepakt die ervan wordt verdacht vijf mensen te hebben doodgeschoten in een winkelcentrum in Burlington, in de Amerikaanse staat Washington aan de westkust van de VS. Een man opende zaterdag aan het begin van de avond (lokale tijd) het vuur in de Cascade Mill.

Er ontstond grote paniek. Vier vrouwen werden doodgeschoten, een vijfde slachtoffer overleed in het ziekenhuis. De schutter vluchtte het winkelcentrum uit en werd korte tijd later gezien op een snelweg. Uiteindelijk duurde het bijna een etmaal voor hij kon worden ingerekend. de verdachte is een man van 20 jaar uit het kuststadje Oak Harbor, 50 kilometer te zuidwesten van Burlington. Over het motief van de dader is nog niets bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>