Autopsie op lichaam Gaddafi

In de Libische stad Misrata hebben forensische artsen autopsie verricht op het lichaam van Muammar Gaddafi, die afgelopen donderdag is gedood. Dat meldde één van de betrokken artsen. De resuultaten zijn nog niet bekend gemaakt. Gaddafi werd donderdag in zijn geboorteplaats Sirte gevangen genomen. Er zijn aanwijzingen dat hij is geëxecuteerd; de nieuwe machthebbers van Libië zeggen dat hij is omgekomen in een vuurgevecht tussen strijders van de nationale Overgangsraad (NTC) en getrouwen van de ex-dictator.

 

Het is nog niet duidelijk wat er met het lichaam van Gaddafi gaat gebeuren. Eerder gingen geruchten dat de NTC hem op een geheime plek wilden begraven, maar mogelijk wordt het aan de familie overgedragen. De afgelopen dagen lag het lijk samen met dat van zijn zoon Mutassim opgebaard in een koelcel in een winkelcentrum in Misrata. Libische burgers konden het lichaam komen bekijken en deden dat massaal.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Autopsie op lichaam Gaddafi

  1. Max

    Na 70 duizend mensen te hebben vermoord, een legitiem land kapot te hebben gemaakt en een chaos te hebben gecreëerd zijn de massa moordenaars van de Navo klaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>