James Bond film 50 jaar oud

Maandag 17 september startte Eunice Gayson een jubileumtour van een week om de 50e verjaardag van de eerste James Bondfilm te herdenken. James Bond was een romanfiguur die auteur Ian Fleming in 1953 creëerde. Zij was het allereerste Bondmeisje in de film ‘Dr No’ uit 1962 (klik hier voor de originele trailer): ze speelde de rol van Sylvia Trench, het vriendinnetje van geheim agent 007, gespeeld door Sir Sean Connery.

In de Schotse Hooglanden, op de plek waar een deel van de film ‘The World is Not Enough’ werd gedraaid, schakelde ze om 10.07 uur een digitale wekker in, die maandag 24 september afloopt. De dag  daarna wordt een speciale Blue-ray verzamelbox met alle 22 Bondfilms uitgebracht. Gayson droeg de verzamelbox bij zich in een gouden koffertje. Ze stapte in de Aston Martin DBS uit ‘Quantum of Solace’ en liet zich rijden naar het Schotse Lochgilphead, waar een deel van ‘From Russia With Love’ (klik hier voor de originele trailer) werd gedraaid. Dat was de tweede Bond-film. Gayson speelde ook in deze film het Bondmeisje. De auto met het gouden koffertje rijdt de hele week langs verschillende Bond-locaties in Groot-Brittannië en eindigt maandag op Oxford Street in Londen, war de box officieel wordt gelanceerd. De nieuwste 007-film, ‘Skyfall’ (klik hier voor de trailer), gaat op 26 oktober in première.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>