Portugal: zeker acht doden en tientallen gewonden bij brand dorpshuis

Bij een brand in een dorpshuis in Portugal zijn zeker acht mensen om het leven gekomen en tientallen mensen gewond geraakt. Waarschijnlijk ontplofte een verwarmingsketel of kachel en ontstond er brand. In het gebouw waren zo’n zestig mensen aan het kaarten en voetbal kijken. 

Door de brand brak paniek uit. Veel slachtoffers liepen brandwonden en rookvergiftiging op. Het dorpshuis stond in het dorp Vila Nova da Rainha, op ongeveer 250 kilometer ten noorden van de Portugese hoofdstad Lissabon.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>