Zweedse kroonprinses in verwachting van tweede kind

map_sweden[1]Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man Daniel verwachten hun tweede kind. Het gerucht deed al een tijd de ronde, maar nu heeft het Zweedse hof het officieel bekendgemaakt. De roddelpers vond dat het paar nu eens werk moest maken van nummer twee: het eerste kind is inmiddels al drieënhalf.  De baby wordt in maart verwacht en wordt de derde in lijn van troonopvolging, na haar moeder Victoria en haar oudere zus Estelle.

De kroonprinses blijft voorlopig haar programma afwerken zoals gepland. Op 15 september is ze met de hele koninklijke familie aanwezig bij de officiële opening van het parlementaire jaar in Stockholm, dat dit jaar samenvalt met de 42e verjaardag van de troonsbestijging van de vader van Victoria, koning Carl Gustav, en met de 42e verjaardag van haar man Daniel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>