Ministerie ontraadt alle reizen naar de Krim

Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontraadt alle reizen naar de Krim. Het reisadvies is aangescherpt vanwege ‘ernstige ongeregeldheden’, met name in de steden Sebastopol en Simferopol. Het ministerie noemt de situatie onvoorspelbaar omdat er gewapende militairen rondlopen. Verder zijn er volgens het ministerie blokkades op de toegangswegen naar de Krim neergezet en functioneren de vliegvelden niet meer zoals ze zouden moeten.

Het ministerie waarschuwt Nederlanders ook extra op te letten in andere gebieden in Oekraïne, vooral in de grote steden. Het ministerie noemt met name Charkov en Donetsk, twee steden in het pro-Russische oosten van Oekraïne. Nederlanders wordt aangeraden weg te blijven van demonstraties en wegblokkades die door betogers zijn bemand.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>