Familievete mogelijk oorzaak slachtpartij Annecy

Een vete tussen twee broers zou te maken kunnen hebben met de moordpartij in Frankrijk bij het Meer van Annecy. Justitie maakte vandaag bekend dat de politie dit nu onderzoekt. ‘Het lijkt erop dat er een geschil was tussen twee broers over geld’, zei aanklager Eric Maillard die eraan toevoegde de informatie van de Britse politie te hebben. Een 50-jarige Brit van Irakese afkomst, Saad al-Hili, zijn vrouw Ikbal en vermoedelijk de 74-jarige moeder van haar werden doodgeschoten in hun auto.

Ook een Fransman die tijdens de moordpartij waarschijnlijk toevallig voorbij fietste, werd vermoord. Twee zusjes overleefden de slachting. Het ene meisje van zeven ligt het zware hoofdwonden in het ziekenhuis. Haar zusje van vier werd pas 8 uur na de moorden ongedeerd gevonden. Ze had zich onder de rokken van haar moeder verstopt. De broer met wie Hillie ruzie zou hebben, heeft zich donderdag bij de Britse politie gemeld en gezegd onschuldig te zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>