Kleuter lag uren onder dode moeder na bloedbad Annecy

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de Franse politie een meisje van 4 jaar onder het lijk van haar vermoorde moeder gevonden. Dat was pas 8 uur nadat de politie was aangekomen op de plek waar de moeder, de vader, de oma en een Franse voorbijganger waren doodgeschoten en een ouder zusje bijna werd doodgeslagen. Drie van de vier zijn door het hoofd geschoten. Buren van de familie op de nabijgelegen camping vertelden de politie dat er naast het zwaargewonde meisje nóg een kleuter moest zijn. Na uren zoeken werd ze gevonden.

 

 

Het meisje lag urenlang doodstil op de achterbank van de Britse BMW-stationwagen onder het lichaam van haar moeder en is ongedeerd. Dat dit zo lang duurde, kwam omdat de plaatselijke gendarmerie de beschoten auto niet in mocht en de lichamen niet mocht verplaatsen: bij ernstige misdrijven wordt een speciale eenheid voor forensisch onderzoek uit Parijs ingeschakeld. De slachtoffers zoude nuit de buurt van Londen komen. De vader is geïdentificeerd als een Brit van Irakese komaf. Hij stond met zijn vrouw en hun dochtertjes en een oma op de camping in Saint-Jorioz, aan het Meer van Annecy. Ze zoude nop 3 september op de camping zijn aangekomen. Op dit moment tast de politie nog in het duister over de toedracht van het drama.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>