Gruwelijke vondst van vier lijken in oosten Frankrijk

In de omgeving van het Meer van Annecy in het oosten van Frankrijk, zo’n 50 kilometer onder Grenoble, zijn vier mensen doodgeschoten. In de bossen bij het Franse dorpje Chevaline, in de Haute Savoie, ten zuiden van meer zijn woensdagmiddag vier lijken en een 7-jarig meisje gevonden, dat door kogels zeer zwaar gewond was. De personen zijn met een of meer vuurwapens vermoord. Het meisje is in een ziekenhuis in Grenoble opgenomen en zweeft tussen leven en dood, melden de plaatselijke autoriteiten.

Op een parkeerplaats in een stil bosgebied trof een toevallige voorbijganger een BMW-stationwagen met Britse nummerborden aan waarin drie lijken lagen: een man achter het stuur en twee vrouwen achterin. Vlakbij de auto lag een zwaargewond meisje en niet ver van de auto vandaan een doodgeschoten fietser. De omgeving is afgezet voor onderzoek. Het gebied rondom het meer is een populaire toeristische trekpleister. De politie heeft ter plaatse geen vuurwapen gevonden, maar wel veel patroonhulzen. De politie heeft 60 mensen op de zaak gezet en wil nog niets zeggen over de nationaliteit van de slachtoffers. De Britse ministerie van Buitenlandse Zaken is op de hoogte gebracht en werkt ‘met grote urgentie’ aan de zaak.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>