Panama lijkt niet verder te willen zoeken

Nu het vaststaat dat Lisanne Froon en Kris Kremers zijn overleden, lijken de Panamese autoriteiten te willen stoppen met het verder zoeken. Beider Nederlandse vrouwen werden sinds 1 april vermist, toen ze vanuit het stadje Boquete een wandeltocht door het oerwoud van Panama gingen maken. Maandag werd het DNA van Lisanne Froon gevonden in twee monsters, gisteren werd het DNA van Kris Kremers gevonden op botresten.

Beide vermiste vrouwen zijn dus omgekomen in de jungle. Het meest waarschijnlijke scenario is dat ze zijn verdwaald. De families willen verder zoeken, maar het is de vraag of de Panamezen dat nog willen. Op dit moment valt er in het gebied veelregen en de resten van de vrouwen zijn ver uit elkaar gevonden. Vanwege het slechte weer kan de komende dagen sowieso niet verder worden gezocht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>