Gevonden weefsel bevat DNA Lisanne Froon

De menselijke resten die afgelopen donderdag in Panama zijn gevonden, bevat DNA van Lisanne Froon. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Ze verdween op 12 april spoorloos, nadat ze eropuit was getrokken voor een wandeltocht met Kris Kremers. Over Kremers is nog geen uitsluitsel. Gevonden botmateriaal  wordt ook op DNA onderzocht, maar dat is nog niet afgerond. Er zijn geen sporen van geweld gevonden.

In het forensisch laboratorium in Panama-stad zijn drie DNA-monster onderzocht, waarvan er twee van Lisanne Froon blijken te zijn.  Onderzoek van het derde monster is nog niet klaar. Het DNA is vergeleken met dat van familie in Nederland. De menselijke resten werden gevonden, samen met twee verschillende schoenen. Één van die schoenen wordt alleen in Nederland verkocht. De vondst werd gedaan in de buurt van de plaats waar eerder al een rugzak van de twee vrouwen was gevonden. Verder zoeken wordt op dit moment bemoeilijkt door slecht weer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>