Botten en schoenen gevonden in Panama

Het onderzoek naar Lisanne Froon en Kris Kremer, die sinds begin april in Panama worden vermist, is nog steeds in volle gang. Gisteren werden twee verschillende schoenen en botten gevonden, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken. De vondst werd gedaan in de buurt van de plek waar vijf dagen geleden spullen van Lisanne en Kris werden ontdekt.

De twee Nederlandse vrouwen worden sinds begin april vermist, toen ze waren gaan wandelen in de buurt van het stadje Boquete.  DNA-onderzoek moet uitsluitsel geven of het om menselijke resten gaat en van wie, maar dat onderzoek zal enige tijd duren, zei een Nederlandse politiewoordvoerder In het Radio 1 Journaal. Daarnaast wordt verder gezocht in de buurt van de Culebra-rivier, waar een rugzak van de vrouwen was gevonden, op een plek acht uur lopen van Boquete.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>