Panamezen vinden spullen Kris en Lisanne

Panamezen hebben spullen gevonden van Kris en Lisanne. Kris Kremers en Lisanne Froon verdwenen op 1 april spoorloos in het Panamese plaatsje Boquete, toen ze een wandeling gingen maken. Inwoners hebben een rugzak met mobiele telefoons, een verzekeringspasje en een digitale camera gevonden in een rivier, op zo’n 8 uur lopen van Boquete vandaan. Ook zou er ondergoed en geld in de rugzak zitten, maar dat is nog niet bevestigd.

De vondst van de spullen is een eerste aanknopingspunt in de verdwijning van de jonge vrouwen. Volgens de woordvoerster van de familie van de vrouwen vonden een indiaan en zijn vrouw de spullen, toen ze in de rivier verkoeling zochten. Ze wisten van de verdwijning en hebben de vondst doorgegeven aan een kennis in Boquete, die de lokale autoriteiten waarschuwde. Een onderzoeksteam is bij de vindplaats geweest.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>