Derde vrouw vermist in Panama

Bij het Panamese dorp Boquete is een derde vrouw verdwenen. Op i april verdwenen de Nederlandse Kris Kremers (22) en Lisanne Froon (21). Nu wordt ook een Amerikaanse vrouw vermist: Loretta Hinman (47) uit Tucson, Arizona. Ze verdween met haar hond en haar huurauto. Wanneer precies, is niet duidelijk. Ze had op 7 mei haar huurauto moeten terugbrengen bij het autoverhuurbedrijf in Boquete.

Omdat de verhuurder niet meteen alarm sloeg, is niet duidelijk of de Amerikaanse al voor die tijd is verdwenen. De vrouw werkt in de buurt van het dorp. Het is nog niet bekend of de politie ook een grootschalig onderzoek naar haar heeft opgezet. Vanuit Nederland worden tien speurhonden naar het gebied gestuurd om verder te zoeken naar de Nederlandse vrouwen, van wie nog steeds geen enkel spoor is gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>