Geen vondst lichamen Nederlandse vrouwen in Panama

De lichamen van de vermiste Nederlandse vrouwen in Panama zijn niet gevonden. Donderdag deden hardnekkige geruchten de ronde over de vondst van twee dode lichamen in het oerwoud van Panama. De politie zou een anonieme tip hebben gekregen, maar heeft niets gevonden. De geluiden over een vondst werden door de politie serieus genomen, zo kreeg de familie te horen. Maar na onderzoek bleken de geruchten onjuist te zijn.

Panamese media bleven volhouden dat er wel iets was gevonden en dat het tipgeld zou zijn verhoogd, maar daar klopt niets van, zei de woordvoerster van de familie.  De familie heeft een bedrag van 40.000 dollar uitgeloofd voor mensen met de gouden tip, waardoor de vrouwen worden gevonden. Lisanne Froon en Kris Kremers verdwenen op 1 april in de buurt van het plaatsje Boquete in het westen van Panama. Sindsdien is de bergachtige omgeving uitgekamd, maar tot nu toe is er niets gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>