Nederlanders omgekomen bij explosie Italië

Bij een gasexplosie in Conversano is een Nederlands gezin omgekomen: een Nederlandse vrouw, haar man van Italiaanse afkomst en hun kindje van 18 maanden. Ze golden als vermist, maar vanmiddag zijn hun lichamen onder het puin vandaan gehaald. Door de ontploffing stortten rond 08.45 uur in het centrum van het in Zuid-Italiaanse stadje de buurt van Bari twee huizen in. Volgens de burgemeester van het stadje lagen de slachtoffers nog in bed toen de explosie plaatsvond.

Tien andere mensen raakten licht gewond. Het Nederlandse echtpaar was twee dagen eerder vanuit Nederland op vakantie naar Conversaro gekomen. Volgens de Nederlandse ambassade werkte de man in een pizzeria in Harlingen. De reden van de explosie zou een gaslek zijn, Huizen in de buurt van de ingestorte panden zijn beschadigd en werden uit voorzorg ontruimd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>