Hilarische kijk op Trump: de David Pakman Show

IMG_20160602_125319Sombere wolken hebben zich boven en vanuit Washington samengepakt, sinds Donald Trump als kersverse president dag-op-dag met het ene na het andere decreet komt. De media zijn verdacht, in de ogen van Trump en de zijnen. En niet alleen de media, al doen ze hun best om het nieuws over Trump zo objectief mogelijk te verslaan. Zo richt de New York Times op fact checking van uitspraken van Trump: wat is waar en wat niet.

Zie ook: Serie TRUMPGEROFFEL

Humor en satire ontbreekt niet (zoals het filmpje van Arjan Lubach, dat een wereldhit werd), zeker niet op social media en jong aanstormend talent lanceert eigen sites. Zoals David Packman, de in 1984 geboren Argentijn die op zijn vijfde naar de VS emigreerde. Op zijn YouTube kanaal (klik hier) volgt hij de grillen en nukken van de nieuwe Mister President. In no-time telde de site 250.000 leden en 160 miljoen views. Een aanrader voor iedereen die zich zorgen maakt, maar óók een beetje wil (blijven) lachen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>