Satirisch Trump-filmpje uit Zondag bij Lubach is een wereldhit!

Soms ben ik er trots op Nederlander te zijn. Zoals nu: het hilarische Trump-filmpje uit het tv-programma Zondag met Lubach is een wereldhit. Op Facebook is de video al meer dan 21 miljoen keer en op YouTube meer dan 1 miljoen keer bekeken. Buzzfeed pikte het filmpje op als ‘This Is The Introduction To The Netherlands That Trump Never Knew He Needed’.

Zie ook: Lubach’s versie Turkije-Nederland een hit op YouTube 

De achtergrondstem lijkt verdacht veel op de stem van Trump en is van de Amerikaanse komiek Greg Shapiro. In 1994 kwam hij naar Nederland en richtte in Amsterdam Boom Chicago op. Tijdnes de verkiezingsstrijd tussen Trump en Clinton scoorde LuckyTV met een wereldhit, een filmpje (klik hier) dat 2,7 miljoen keer op YouTube te zien was. Ook een pareltje van eigen bodem, iets om trots op te zijn … Inmiddels wordt het idee van Lubach in meerdere Europese landen nageaapt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>