Busongeluk juni in Zuid-Duitsland: ‘chauffeur lette niet goed op’

In juni kwam in het zuiden van Duitsland een touringcar met een vrachtwagen in botsing gekomen die in een file stond en volledig uitgebrand. Het ongeluk gebeurde op de A9 tussen Leipzig en Neurenberg, ten noorden van Bayreuth. Achttien mensen kwamen daarbij om. De chauffeur lette niet goed op, blijkt uit onderzoek van politie en justitie.

De bus met senioren was onderweg van Dresden naar het Gardameer. Dertig mensen wisten zich op tijd uit de bus te bevrijden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>