VS: jeep op hol bij veiling – drie doden en tien gewonden

IMG_20160602_125319In de Amerikaanse staat Massachusetts zijn tijdens een autoveiling drie mensen om het leven gekomen en een tien mensen gewond geraakt toen een jeep ‘op hol sloeg’ en het publiek inreed. Volgens ooggetuigen reed de jeep rustig op een van de rijstroken van het terrein, toen hij ineens versnelde en op het publiek inreed. Anderen zeggen dat het voertuig stilstond en ineens begon te rijden.

Daarna botste de jeep tegen de zijkant van het veilinggebouw en ramde voor een deel door de wand. De auto zou meer dan 60 kilometer per uur hebben gereden. De politie denkt niet dat er sprake was van opzet. De bestuurder was een man va n70. Hij zou hebben geprobeerd andere auto’s te ontwijken, waardoor hij inreed op de mensen die tussen de rijstroken stonden. Er is een onderzoek gaande naar de toedracht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>