Wrakstukken vlucht EgyptAir en bagage passagiers gespot

IMG_20160527_161320Vrijdagochtend heeft de Egyptische krijgsmacht wrakstukken van het neergestorte toestel van EgyptAir en persoonlijke bezittingen van passagiers gespot gespot in de Middellandse Zee, op 290 kilometer van de Egyptische kuststad Alexandrië. De zoektocht naar de vermiste Airbus A320 ging vrijdag de tweede dag in. De zoektocht dreigt te worden gehinderd door opkomend slecht weer.

In de nacht van woensdag op donderdag verdween vlucht MS804 van de radar, toen het toestel onderweg was van Parijs naar Cairo. Vermoed werd dat de Airbus met 66 mensen aan boord in zee was neergestort. Donderdag zouden volgens de Egyptische autoriteiten ook wrakstukken zijn gevonden, maar dat bericht werd later weer ingetrokken. Over de oorzaak van de ramp tasten de autoriteiten ngo in het duister.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>