Zoektocht vermiste Boeing gaat door, maar in andere vorm

De zoektocht naar de Boeing van Malaysian Airlines, die in maart met 239 mensen aan boord  van de radar verdween, wordt niet gestaakt, zoals eerder in sommige media werd gemeld, maar het zoekgebied wordt uitgebreid. Volgens Australische onderzoekers is de zone in de Indische Oceaan waar de afgelopen weken werd gezocht, helemaal uitgekamd. De Amerikaanse duikboot Bluefin 21 heeft geen spoor van het vliegtuig gevonden.

Volgens Amerikaanse onderzoekers zouden signalen die begin april werden opgepikt in de Indische Oceaan niet van de zwarte dozen van vlucht MH370 afkomstig zijn. De Amerikaanse marine heeft een hoge medewerker daarvoor op het matje geroepen, omdat de opmerkingen ‘speculatief en voorbarig’ waren. De Australische vice-premier zei vandaag in het parlement dat de zoekactie doorgaat, maar ook dat de zoektocht ‘in een andere fase is beland’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>