Vliegtuigje crasht op woonwijk VS

In het stadje East Haven, ten noordoosten van New York in de Amerikaanse staat Connecticut, is een vliegtuigje neergestort op een woonwijk. Daarbij kwamen zeker twee mensen om het leven. Twee woningen vlogen in brand. Volgens de brandweer waren er drie personen op het moment van de crash aanwezig: een vrouw met haar kinderen van 1 en 13 jaar. Zij kon ontkomen, maar de kinderen niet.

Reddingspogingen mislukten vanwege de rook en de vlammen. Hoeveel doden er zijn gevallen, is nog niet duidelijk. De autoriteiten kunnen nog niet zeggen hoeveel mensen in het toestel zaten. Ook over de oorzaak is nog niets bekend. Volgens de gouverneur van de staat moest de piloot kort voor de crash een poging afbreken om te lande nop een nabijgelegen vliegveld. Het toestel zou zijn gecrasht tijdens een tweede landingspoging.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>