Chaotische klopjacht in Boston

‘Blijf binnen, doe de deur op slot, open de deur voor niemand, stop voor niemand op straat en bel 911 onmiddellijk als je iets verdachts ziet of hoort.’ Dat drukt de politie via CNN donderdagnacht (plaatselijke tijd) de bewoners op het hart van Watertown, een voorstad van Boston. Daar houden honderden politieagenten al urenlang een klopjacht op de verdachten van de bomaanslagen tijdens de Boston Marathon. Donderdag gaf de FBI foto’s vrij van de verdachte mannen, die waren te zien op beelden van beveiligingscamera’s.

Op een persconferentie maakte de politie in Watertown bekend dat een verdachte is overleden. Op het Massachusetts Institute of Technology in Cambridge (tussen Watertown en Boston) vond een schietpartij plaats, waarbij een politieman om het leven kwam. De verdachten sloegen op de vlucht in een gestolen auto. De politie wist een van de verdachten in te rekenen: hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De tweede verdachte is voortvluchtig, gewapend en zeer gevaarlijk, waarschuwt de politie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>