Opnieuw naald gevonden in broodje tijdens vlucht

Opnieuw is er een naald in een broodje gevonden in een broodje, dit keer tijdens een vlucht met Air Canada van Victoria naar Toronto vloog. Een passagier vond de naald dinsdag. Na de vondst is de politie gewaarschuwd en contact opgenomen met de cateraar van de airline. Veiligheidsmaatregelen zijn aangescherpt, aldus een woordvoerder van Air Canada.

Twee weken geleden werden ook al naalden gevonden tijdens vluchten: in zes broodjes kalkoen op vier vluchten van Delta Lines vanaf Schiphol naar de Verenigde Staten. Vier daarvan werden door passagiers ontdekt. De FBI en de Nederlandse politie zijn nog steeds bezig met een onderzoek. Deze broodjes waren voorbereid bij Gate Gourmet, een van de grootste luchtvaartcateraars over de hele wereld, die ook filialen heeft in de Canadese staten Mississauga en Richmond B.C. De woordvoerder van Air Canada kon nog niet zeggen wie de cateraar van het op de Canadese vlucht gevonden broodje is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>