Michael Schumacher in levensgevaar na ski-ongeluk

Formule 1-legende Michael Schumacher heeft bij een ski-ongeval in de Franse Alpen ernstig letsel opgelopen. De Franse media melden dat hij in levensgevaar verkeert. De 44-jarige Duitse coureur was aan het skiën bij Méribel, toen hij zwaar ten val kwam en op zijn hoofd viel. Schumacher droeg een helm, maar kwam met zijn hoofd op een rots terecht.

Hij werd met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in de buurt gebracht en later overgeplaatst naar ene ziekenhuis in Grenoble. Het is onduidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn. Aanvankelijk werd gemeld dat de situatie van Schumacher ernstig as, maar dat hij niet in levensgevaar verkeerde. Volgens de Franse krant Le Dauphiné Libéré is zijn toestand in de loop van de avond verslechterd. Schumacher is zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1 en geldt als snelheidsduivel. Nadat hij zijn loopbaan in de Formule 1 beëindigde, ging hij verder in de motorsport.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>