Alternatieve Oranjecamping Oekraïne een drama

Dutch Invasie, de alternatieve Oranjecamping in Oekraïne, is een drama. Dat zeggen verschillende Nederlanders. Allerlei beloften worden niet nagekomen. Zo zouden er een feesttent en een bar op het terrein komen, maar die zijn er niet. De toiletten zijn gaten in de grond en de matrassen zijn beschimmeld. Verder zouden er bussen rijden van de camping naar de fanzone in Charkov, zo’n drie kwartier rijden, maar die zijn er ook niet.

Het Nederlandse aanspreekpunt op de camping zegt zelf ook gedupeerd te zijn als sponsor van de camping. Hij zou vijftigduizend euro in de camping hebben geïnvesteerd, maar verwacht niet die terug te verdienen. De Oranjecamping in Charkov is geopend van 7 tot en met 18 juni en volgt Oranje naar Polen, als Oranje de kwartfinale van het EK voetbal weet te bereiken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>