Indiase baby met 4 armen en benen aanbeden als Hindoe-god

India-CIA_WFB_MapIn een ziekenhuis in de stad Baruipur in de Indiase staat West-Bengalen is een baby geboren met vier armen en vier benen. De ouders zien het als een teken van god. Het verplegend personeel waarschuwde na de geboorte dat de baby ernstig misvormd was, maar de ouders zien het als een wonder. Het jongetje lijkt op een Hindoe-god en heeft dan ook de bijnaam ‘Jongen van god’.

Duizenden mensen stromen toe om de baby te kunnen zien. De politie heeft moeite om de horden nieuwsgierige mensen in bedwang te houden. Honderden mensen bidden en huilen op straat, anderen geloven dat de geboorte van het kind het eind van de wereld inluidt. Artsen denken dat de baby een soort siamese tweeling is, waarvan de helft is misvormd.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Indiase baby met 4 armen en benen aanbeden als Hindoe-god

  1. Salute

    De geboorte van een Indiase baby met 4 armen en benen is inderdaad een teken aan de wand. Telkens worden er in India verminkte kinderen geboren, welke het gevolg zijn van de enorme chemische vervuiling in India en de armoedige omstandigheden waarin vele miljoenen Indiase mensen moeten leven.

    India is enorm corrupt, waardoor de rijken nog rijker kunnen worden. De burgeroorlogen die in verschillende Arabische landen plaatsvinden zijn deels het gevolg van de grote verschillen tussen rijken en armen.

    Niet alleen in India, maar ook in westerse landen zullen de mensen binnen afzienbare tijd in opstand komen tegen de ongerechtigheid. Daar kun je op wachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>