Vliegtuigje crasht in reuzenrad

Op een kermis in Australië hadden twee kinderen vandaag de schrik van hun leven. Ze zaten in een reuzenrad, zagen een vliegtuigje op hen afkomen, dat zich in de kermisattractie boorde. Vier mensen moesten worden gered, maar niemand raakte gewond. De kinderen werden na anderhalf uur uit hun benarde positie bevrijd, later ook de poloot en zijn passagier. Het ongeluk gebeurde op een kermis in het kustplaatsje Taree, 250 kilometer ten noorden van Sydney.

De kermis staat naast een vliegveldje, waarvandaan het lichtgewicht vliegtuigje was opgestegen. Nadat een poging om te landen was mislukt, draaide de piloot zijn toestel, maar vloog daarbij in het reuzenrad. Het vliegtuigje kwam vast te zitten in het buizenframe van het reuzen rad, pal naast een gondel met twee kinderen. Het wrak hangt nog steeds in het reuzenrad. Niemand weet op dit moment hoe ze het ding eruit moeten halen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>