Stoep zuidkant Witte Huis afgesloten voor publiek

De stoep langs de zuidkant van het Witte Huis, de ambtswoning van de Amerikaanse president in de hoofdstad Washington, is afgesloten voor publiek. Reden is dat er telkens mensen over het hek klimmen en het terrein oplopen of zelfs het Witte Huis willen binnendringen, zoals vorige maand nog, toe neen man met een knots over het hek klom en pas na een kwartier werd opgepakt.

In 2014 wist een man zelfs de ambtswoning binnen te dringen, maar werd toen vrijwel direct opgepakt. De hekken werden toen van scherpe punten voorzien en de stoep langs de zuidkant ging ‘s nachts dicht. Nu is de stoep ook overdag gesloten. Aan de noordkant geldt dezelfde maatregel al langer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>