Prins Charles vergelijkt Poetin met Hitler

IMG_20160515_180743De Britse kroonprins Charles is buiten zijn boekje gegaan, door Poetin met Hitler te vergelijken. Tijdens zijn bezoek aan Canada zei hij terloops tegen een vrouw die familieleden had verloren tijdens de Holocaust: ‘En nu doet Putin zo’n beetje hetzelfde als Hitler.’ Het is op zich al controversieel, dat een royal zich over politieke zaken uitlaat, maar voor Charles is het niet de eerste keer dat hij met zijn uitspraken stof doet opwaaien.

De muis kan dit keer een extra lange staart krijgen, omdat hij op 6 juni samen met zijn moeder, The Queen, naar Normandië afreist om de herinnering van D-Day 70 jaar geleden bij te wonen. Ook Poetin komt naar de herdenking van D-Day, samen met andere regeringsleiders: het is dan precies 70 jaar geleden dat de geallieerden in Normandië aan de land kwamen en daarvandaan de Duitse nazi’s verdreven en uiteindelijk versloegen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>