Woolworth haalt vibrators uit de schappen in Australië

Supermarktketen Woolworth verkoopt geen vibrators meer. Het Australische bedrijf was daar twee weken geleden als eerste supermarktketen mee begonnen, maar stopt ermee, na een golf van kritiek en de dreiging van een boycot. Een conservatieve lobbygroep was des duivels dat de Vibrating Bullet voor omgerekend om en nabij de 17 euro in 900 winkels in de buurt van de shampoo en de tandpasta lag.

‘Moeten we onze kinderen nu in de supermarkt gaan uitleggen wat vibrators zijn? Ouders moeten er zelf voor kunnen kiezen of e hoe zij dit soort dingen met hun kinderen bespreken’, aldus een woordvoerder. Ook de Australian Sex party was not amused. De libertijnse politieke partij die is voortgekomen uit een lobbygroep voor de seksindustrie vond het evenmin acceptabel. ‘Ik heb er geen problemen mee, maar verkoop ze op een plek waar geen kinderen komen’, zei partijleider Fiona Patten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>