Verpleegster Kate Middleton dood gevonden

De verpleegster die dacht dat zij koningin Elizabeth en prins Charles doorverbond met de afdeling van de zwangere prinses Kate, is dood gevonden. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend, maar Britse tabloids speculeren over zelfmoord. Twee Australische Dj’s haalden deze week een grap uit met een telefoongesprek met het King Edward VII ziekenhuis in Londen.

Ze imiteerden de stemmen van de Britse Queen en haar zoon Charles en vroegen naar de afdeling waar Kate lag, om te vragen hoe het met haar ging. Ze werden doorverbonden; een verpleegkundige van de afdeling waar Kate lag, gaf keurig antwoord. Het gesprek werd wereldnieuws. Prins William en prinses Kate (die inmiddels weer thuis is) hebben in een verklaring laten weten ‘diep bedroefd’ te zijn om de dood van de verpleegster. De Australische zender waar de twee dj’s werkten, heeft ze voor onbepaalde tijd geschorst.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verpleegster Kate Middleton dood gevonden

  1. Benjamin040

    Waar wordt de grens gelegd of gaan ze dit ook weer onder de noemer vrijheid van meningsuiting en dat soort bullshit gooien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>