Tropische storm Isaac verstoort Conventie VS

De tropische storm Isaac koerst af op Florida. De storm groeit naar verwachting uit tot een orkaan en wordt maandag in de Amerikaanse staat verwacht. De Republikeinse conventie in Tampa, wordt daarom een dag uitgesteld: van maandag naar dinsdag. De gouverneur van Florida heeft de noodtoestand afgekondigd. Hij zou op de conventie komen spreken, maar ziet daarvan af om zich voor te bereiden op de komst van Isaac.

 

Op dit moment raast Isaac over het oosten van Cuba en zorgt voor overstromingen langs de zuidkust van Haïti. Daarbij vielen vier doden. De NASA heeft de lancering van een raket van Cape Canaveral uitgesteld.  Maandag zou Mitt Romney worden genomineerd als presidentskandidaat en uitdager van de zittend Democratische president Obama op de verkiezingen van 6 november. Paul Ryan wordt voorgesteld als de running mate van Romney: de Republikeinse kandidaat voor het vice-presidentschap.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>