Oudste zoon prinses Caroline van Monaco gaat trouwen

IMG_20160516_111147De oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, Andrea Casiraghi, gaat trouwen; naar verwachting in 2013. Officieel is hij geen prins, maar als oudste zoon van Caroline is hij wel de tweede in lijn van troonopvolging van Monaco. Zo lang prins Albert en prinses Charlène geen kinderen hebben, blijven prinses Caroline en haar 28-jarige zoon de eerste kandidaten voor de prinselijke troon van het stadsstaatje.

 

Casiraghi trouwt met de 28-jarige Tatiana Santo Domingo. Ze hebben al een jaar of zeven een relatie. Ze wonen in Parijs: daar ontmoetten ze elkaar in hun studietijd. Tatiana komt uit een rijke familie in het Zuid-Amerikaanse Colombia. Haar grootvader Julio Matio Santo Domingo was een van de invloedrijkste zakenlieden van het land. Casiraghi is de oudste zoon uit het tweede huwelijk van prinses Carolina. Zijn vader Stefano Casiraghi stierf in 1990 bij een ongeluk met zijn speedboot. Andrea heeft nog een broer, Pierre, en een zus, Charlotte.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>