VS zou Latijns-Amerikaanse leiders met kanker besmetten

De president van Venezuela, Hugo Chávez, heeft in het openbaar gezegd dat de Verenigde Staten Latijns-Amerikaanse leiders wel eens met kanker kan hebben besmet. Hij vindt het verdacht dat in één jaar tijd vier leiders door de ziekte zijn getroffen, inclusief hijzelf. ‘Zou het vreemd zijn als zij een technologie hebben ontwikkeld om iemand kanker te laten krijgen? Het is wel erg vreemd wat er met sommigen onder ons in Latijns-Amerika gebeurt’, zei hij tijdens een plechtigheid van de strijdkrachten.

Onlangs werd bij de Argentijnse president Christina Kirchner kanker geconstateerd. Chávez heeft naar eigen zeggen een ernstige vorm van kanker overwonnen, onder meer door behandeling in Cuba. Ook de president van Braziïe, Dilma Roussof, heeft een behandeling voor kanker ondergaan en haar collega uit Paraguay, president Fernando Lugo, leidt ook aan een vorm van kanker.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>