Vier doden door ongeluk attractie pretpark Australië

In pretpark Dreamworld in de Australische staat Queensland zijn dinsdagmiddag (lokale tijd) vier mensen omgekomen tijdens een ongeluk in een attractie. Het optakelen van een zespersoonsbootje van de Thunder River Rapids Ride op de transportband zou zijn misgegaan. Er kwamen mensen in de knel.

De vier doden zijn allen volwassenen: twee mannen en twee vrouwen, aldus de politie. Het pretpark werd onmiddellijk gesloten en zal ook woensdag nog dicht blijven. De Thunder Rapid River is een waterattractie waarbij zes mensen in een drijvend karretje met maximaal 45 kilometer per uur door het water gaan. Het is één van de attracties voor het hele gezin, open voor kinderen vanaf 2 jaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>