VS: dode en 14 gewonden bij schietpartij nachtclub Cincinnati

Zaterdagnacht is bij een schietpartij in een nachtclub in de Amerikaanse stad Cincinnati (Ohio) één dode gevallen en zijn er zeker 15 mensen gewond geraakt, van wie een aantal ernstig. De politie kreeg kort na 01.00 uur (lokale tijd) de eerste melding binnen. De politie spreekt van ‘meerdere daders’. Het is nog niet bekend of er mensen zijn aangehouden.

Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat het om een terroristische daad handel: in de nachtclub doen zich vaker ‘problemen van uiteenlopende aard’ voor, aldus de politie. Tijdens de schietpartij waren honderden mensen in de nachtclub aanwezig. Veel van hen vluchtten weg, de politie roept ooggetuigen op zich alsnog te melden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>