Seriemoordenaar VS bekent zeven moorden

Een Amerikaanse man heeft bekend dat hij zeven vrouwen heeft vermoord. Hun lichamen werden afgelopen weekend gevonden op verschillende plaatsen in de staat Indiana, in de steden Gay en Hammond. De moorden zouden niet lang geleden zijn gepleegd. De identiteit van vier van de zeven slachtoffers is bekend. Tenminste één van hen werkte als prostituee.

De seriemoordenaar zei tijdens het politie verhoor dat hij zo’n twintig jaar geleden ook mensen heeft gedood. Het is nog niet bekend om hoeveel gevallen het gaat. De politie buigt zich opnieuw over onopgeloste moorden en vermissingen. De zaak kwam vrijdag aan het rollen ,toen de politie een melding binnenkreeg van een gewurgde vrouw in een badkuip in een hotel in Hammond. Op camerabeelden was een 43-jarige inwoner van Gary te zien, die werd opgepakt. De man legde een bekentenis af en leidde de politie naar de lichamen van de zes andere slachtoffers. Ze lagen in en om verlaten woningen in de buurt. De dader is een ex-marinier. In het verleden werd hij veroordeeld voor seksueel geweld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>