Amerikaanse politie schiet stokoude man dood

In het Amerikaanse stadje Pine Bluff, ongeveer 100 kilometer ten zuiden van Little Rock in de staat Arkansas (in het midden van de Verenigde Staten), heeft de politie een man van 107 jaar oud doodgeschoten. Agenten waren naar het huis van de stokoude man gegaan na een melding van mishandeling. De  man opende het vuur op de politie vanuit zijn slaapkamer, waar hij zich schuil hield.

Korte tijd daarna probeerde een arrestatieteam met de man te onderhandelen, maar dat had geen resultaat. Uiteindelijk probeerde de politie hem met gas uit zijn slaapkamer te krijgen, maar ook dat leverde niets op. Toen hij opnieuw begon te schieten, schoot de politie hem dood. Over de motief van de hoogbejaarde is nog niets bekend. Hij zou in zijn huis twee mensen hebben mishandeld. Zij , hadden het huis al verlaten voordat de politie er aankwam en op zoek ging naar de man. Of de twee gewond waren, is niet bekend gemaakt. Ook is er niets gezegd over hun relatie met de oude man.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>