Afgehakte lichaamsdelen van vermiste Canadese

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

De politie in Canada heeft de lichaamsdelen geïdentificeerd die vorige week zijn gevonden aan de voet van de Credit River in de buurt van Toronto. Ze zijn van een 41-jarige vrouw die al een paar weken werd vermist. De vrouw is een alleenstaande moeder, van Chinese afkomst en eigenaar van een wellnesscentrum in de buurt. Ze werd voor het laatst op 10 augustus gezien, toen ze bij haar werk werd  afgezet.

Vorige week vond de politie haar hoofd in de rivier en wandelaars ontdekten in dezelfde rivier een voet. Nog niet alle lichaamsdelen zijn terecht. De zaak lijkt op die van pornokiller Luke Magnotte. Hij werd in juni opgepakt voor de moord op een Chinese student, die in stukken werd gehakt. Zijn hoofd werd in juli gevonden in een park in Montreal; lichaamsdelen werden per post naar politieke partijen en scholen gestuurd. Volgens de politie is er geen verband tussen beide zaken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>